Servis Membina Laman Web dan Landing Page Homestay
September 11, 2023

Adakah anda pemilik Homestay ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Adakah anda pemilik homestay dan bercadang untuk membina dan memiliki laman web homestay sendiri ?. Saya ada menawarkan khidmat dan servis untuk membina laman web homestay dengan harga murah dan berpatutan. InsyaAllah saya dapat membina website / landing page homestay dengan kadar minimum serendah RM400 bagi sebuah landing page pemasaran dan RM900 dengan website penuh (dilengkapi landing page, blog, dan juga payment gateway).

Harga tidak termasuk kos domain dan hosting. Anda dinasihati untuk membeli domain dan hosting sendiri bagi memudahkan dan melancarkan segala urusan. Sekiranya anda tidak tahu proses pembelian domain dan hosting, insyaAllah saya akan guide anda daripada awal sehinggalah anda berjaya. Berapakah kos domain dan hosting ? Ia bergantung dengan tawaran pihak penyedia perkhidmatan. Secara puratanya kos domain adalah sekitar RM50 setahun dan kos hosting pula sekitar RM20 sebulan (hosting yang bagus). Ada juga syarikat hosting yang menawarkan hosting serendah RM50 setahun.

Jika ditanya kepada saya, adakah kos hosting RM50 boleh digunakan. Ia bergantung kepada jenis web dan juga bagaimana traffic website anda. Sekiranya website anda hanya mengandungi landing page sahaja dan traffic adalah bergantung kepada carian google, jawapannya Ya boleh (tanpa sebarang masalah).

Baiklah, apa yang saya nyatakan di atas adalah antara kos-kos untuk memiliki sebuah laman web atau landing page. Tidak kira sama ada laman web homestay ataupun hartanah yang lain.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan lanjut mengenai servis saya. Boleh click button whatsapp untuk berbual dengan saya. Saya akan bagi discount RM50 sekiranya anda berikan CODE : HAPPY50 semasa proses pendaftaran (sekiranya anda berminat dengan servis web design dari saya).

Khairul Azahar Sharriffuddin

Founder & Web Designer Lamanweb.Org

11 September 2023 10.15 Minit Pagi

ANDA MUNGKIN BERMINAT...

DIARI HARTANAH 2 - STRATEGI JANA PENDAPATAN MELALUI PELABURAN HARTANAH

80 sold

RM33.95

Kitab Firasat - Ilmu Membaca Sifat & Karakter Manusia Dari Bentuk Tubuh

373 sold

RM1.99

Panduan 100 Idea Bisnes - Digital Book

265 sold

RM1.99

Panduan Bina Laman Web Bisnes Online Dengan Online Payment Cara Mudah

207 sold

RM1.99

SIAPA PENULIS BLOG ?

Khairul Azahar Sharriffuddin

Merupakan seorang freelance web designer yang mempunyai perniagaan berdaftar di atas nama DAYABUMI CREATIVE NETWORK.

Berpengalaman semenjak 2017 di dalam pembangunan laman web untuk pemilik perniagaan dan juga institusi. Sekiranya anda berminat untuk membina laman web dengan harga yang sangat berpatutan, jom digital bersama saya...

Nak Bina Web, Sales & Landing Page ?

Mulakan perjalanan anda bersama dengan saya...

Design Yang Awesome & Unik

Copywriting Web Tersedia

Harga Sangat Berpatutan & Murah

Jangka Masa Siap 7-14 Hari Sahaja

Laman Web Responsif Untuk Semua Device

Bantuan Teknikal Secara Personal 24/7

MENGAPA PERLU LAMAN WEB ?

Strategi Tarik Leads Melalui Funnel Pemasaran Secara Online...

Tahukah anda, perbelanjaan bagi pemasaran perniagaan merupakan kos utama bagi sesebuah perniagaan untuk terus berkembang. Tanpa strategi pemasaran yang sistematik beserta brand yang dikenali, agak sukar untuk anda mendapatkan leads yang berkualiti apatahlagi terpaksa bersaing dengan pesaing yang lain..

Dengan menggunakan platfrom laman web anda sendiri sebagai funnel pemasaran online, ia akan meningkatkan potensi perniagaan anda berkembang secara digital. Saya menjemput anda untuk mencipta brand anda bersama dengan saya.. Jom saya bantu..

KELEBIHAN SERVIS YANG DITAWARKAN ?

Rekaan Yang Unik, Fleksibel & Sokongan Berterusan..

Rekaan laman web dan landing page yang dibina adalah unik dan fleksibel bagi setiap pelanggan. Setiap rekaan akan mengikut setiap module, fungsi, tema dan spesifikasi sebagaimana yang diminta oleh pelanggan bagi memenuhi keperluan perniagaan mereka.

Pakej harga servis termasuK kemaskini web, pemeriksaan keselamatan dan penyelenggaraan laman web secara berkala. Anda tak perlu “pusing atau pening” lagi menguruskan web, hanya fokus pada jualan sahaja.. ada masalah, whatsapp sahaja, saya akan berikan bantuan sokongan IT secara terus..

BERMINAT UNTUK TAHU LEBIH LANJUT ?

Dapatkan Sebut Harga, Servis & Bantuan Daripada Saya..

© copyright 2021 by Dayabumi Creative Network (PG 0534996W)