Landing Page Hartanah Percuma
September 11, 2023

Adakah anda seorang perunding Hartanah ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Hari ini saya nak kongsikan salah satu produk keluaran lamanweb.org iaitu hartanah.me . Hartanah.me menyediakan servis membina landing page yang berkonsepkan biolink + mini page secara percuma untuk perunding hartanah. Ia juga terbuka untuk mortgage consultant atau sesiapa yang terlibat di dalam industri hartanah.

Design yang berkonsepkan biolink sekarang ini agak popular juga. Ia umpama Online business card di dalam bentuk digital. Kelebihan utamanya, kita boleh masukkan kesemua link social media di dalam satu page sahaja.

Betul ke PERCUMA ?

Ya, servis design landing page yang disediakan ini adalah 100 % percuma tanpa sebarang kos. Ia termasuk sebarang kemaskini yang dipohon oleh pengguna pada masa hadapan.

Dana bagi operasi hartanah.me adalah datangnya dari dana persendirian pemilik lamanweb.org . Apa yang perlu anda tahu, projek ini adalah bertujuan bagi menyediakan platform pengiklanan dan pemasaran hartanah secara online bagi perunding hartanah tanpa tujuan keuntungan oleh penyedia perkhidmatan (lamanweb.org)

Design Boleh Custom Ke ?

Ya, secara asasnya setiap agensi hartanah mempunyai default template yang telah di tetapkan oleh pihak kami. Tetapi pelangan boleh memohon untuk menambah (custom) bahagian-bahagian tertentu di dalam landing page. Sebagai contoh menambah galeri bergambar, video, atau copywriting.

Saya berminat, bagaimana untuk mendaftar ?

Sekiranya anda berminat untuk memiliki landing page hartanah secara percuma, anda boleh mendaftar di laman web rasmi hartanah.me . Boleh click button whatsapp dibawah untuk berbual dengan saya. Terima Kasih.

Khairul Azahar Sharriffuddin

Founder & Web Designer Lamanweb.Org

11 September 2023 10.15 Minit Pagi

ANDA MUNGKIN BERMINAT...

DIARI HARTANAH 2 - STRATEGI JANA PENDAPATAN MELALUI PELABURAN HARTANAH

80 sold

RM33.95

Kitab Firasat - Ilmu Membaca Sifat & Karakter Manusia Dari Bentuk Tubuh

373 sold

RM1.99

Panduan 100 Idea Bisnes - Digital Book

265 sold

RM1.99

Panduan Bina Laman Web Bisnes Online Dengan Online Payment Cara Mudah

207 sold

RM1.99

SIAPA PENULIS BLOG ?

Khairul Azahar Sharriffuddin

Merupakan seorang freelance web designer yang mempunyai perniagaan berdaftar di atas nama DAYABUMI CREATIVE NETWORK.

Berpengalaman semenjak 2017 di dalam pembangunan laman web untuk pemilik perniagaan dan juga institusi. Sekiranya anda berminat untuk membina laman web dengan harga yang sangat berpatutan, jom digital bersama saya...

Nak Bina Web, Sales & Landing Page ?

Mulakan perjalanan anda bersama dengan saya...

Design Yang Awesome & Unik

Copywriting Web Tersedia

Harga Sangat Berpatutan & Murah

Jangka Masa Siap 7-14 Hari Sahaja

Laman Web Responsif Untuk Semua Device

Bantuan Teknikal Secara Personal 24/7

MENGAPA PERLU LAMAN WEB ?

Strategi Tarik Leads Melalui Funnel Pemasaran Secara Online...

Tahukah anda, perbelanjaan bagi pemasaran perniagaan merupakan kos utama bagi sesebuah perniagaan untuk terus berkembang. Tanpa strategi pemasaran yang sistematik beserta brand yang dikenali, agak sukar untuk anda mendapatkan leads yang berkualiti apatahlagi terpaksa bersaing dengan pesaing yang lain..

Dengan menggunakan platfrom laman web anda sendiri sebagai funnel pemasaran online, ia akan meningkatkan potensi perniagaan anda berkembang secara digital. Saya menjemput anda untuk mencipta brand anda bersama dengan saya.. Jom saya bantu..

KELEBIHAN SERVIS YANG DITAWARKAN ?

Rekaan Yang Unik, Fleksibel & Sokongan Berterusan..

Rekaan laman web dan landing page yang dibina adalah unik dan fleksibel bagi setiap pelanggan. Setiap rekaan akan mengikut setiap module, fungsi, tema dan spesifikasi sebagaimana yang diminta oleh pelanggan bagi memenuhi keperluan perniagaan mereka.

Pakej harga servis termasuK kemaskini web, pemeriksaan keselamatan dan penyelenggaraan laman web secara berkala. Anda tak perlu “pusing atau pening” lagi menguruskan web, hanya fokus pada jualan sahaja.. ada masalah, whatsapp sahaja, saya akan berikan bantuan sokongan IT secara terus..

BERMINAT UNTUK TAHU LEBIH LANJUT ?

Dapatkan Sebut Harga, Servis & Bantuan Daripada Saya..

© copyright 2021 by Dayabumi Creative Network (PG 0534996W)