Servis Reka Bentuk Web Murah & Berpatutan
September 11, 2023

Nak Bina Website ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Saya ada menawarkan servis perkhidmatan membina dan design website dengan harga murah dan berpatutan. Ia termasuklah membina website untuk perniagaan, homestay, hartanah, takaful, servis dan perkhidmatan serta lain-lain.

Harga design website murah dilengkapi dengan 4 pages (Homepage, services, gallery, dan contact page) iaitu sebanyak RM900. Harga ini adalah termasuk harga hosting dan juga domain selama setahun. Jangka masa siap design website adalah selama 15 hari selepas pembayaran penuh dilakukan. Tempoh support pula adalah yang terpanjang iaitu selama 90 hari dari tarikh penghantaran web. Selalunya tempoh support adalah diantara 3 sehingga 30 hari bergantung kepada designer.

Sekiranya anda merancang untuk menambah fungsi E-Commerce (beserta sistem pembayaran online secara automatik). Kos penuh adalah sebanyak RM1400 (termasuk hosting dan domain selama setahun).

Saya seorang Freelance Web Designer yang menawarkan harga servis yang tidaklah terlalu rendah dan tidaklah terlalu mahal untuk membina website dan kelebihan utama yang ada di dalam servis saya adalah tempoh support nya yang panjang. Sekiranya anda inginkan support yang berterusan (selepas tempoh 90 hari), saya ada menawarkan addon untuk tambahan tempoh servis iaitu selama setahun sebanyak RM300 sahaja.

Anda hanya fokus kepada perniagaan anda sahaja, semuanya saya akan uruskanlah kemaskini, penyelengaraan dan security web selama tempoh langganan servis perhidmatan. Harga adalah telus. Sekiranya anda berminat, boleh terus klik button whatsapp untuk berbual dengan saya

Khairul Azahar Sharriffuddin

Founder & Web Designer Lamanweb.Org

11 September 2023 10.15 Minit Pagi

ANDA MUNGKIN BERMINAT...

DIARI HARTANAH 2 - STRATEGI JANA PENDAPATAN MELALUI PELABURAN HARTANAH

80 sold

RM33.95

Kitab Firasat - Ilmu Membaca Sifat & Karakter Manusia Dari Bentuk Tubuh

373 sold

RM1.99

Panduan 100 Idea Bisnes - Digital Book

265 sold

RM1.99

Panduan Bina Laman Web Bisnes Online Dengan Online Payment Cara Mudah

207 sold

RM1.99

SIAPA PENULIS BLOG ?

Khairul Azahar Sharriffuddin

Merupakan seorang freelance web designer yang mempunyai perniagaan berdaftar di atas nama DAYABUMI CREATIVE NETWORK.

Berpengalaman semenjak 2017 di dalam pembangunan laman web untuk pemilik perniagaan dan juga institusi. Sekiranya anda berminat untuk membina laman web dengan harga yang sangat berpatutan, jom digital bersama saya...

Nak Bina Web, Sales & Landing Page ?

Mulakan perjalanan anda bersama dengan saya...

Design Yang Awesome & Unik

Copywriting Web Tersedia

Harga Sangat Berpatutan & Murah

Jangka Masa Siap 7-14 Hari Sahaja

Laman Web Responsif Untuk Semua Device

Bantuan Teknikal Secara Personal 24/7

MENGAPA PERLU LAMAN WEB ?

Strategi Tarik Leads Melalui Funnel Pemasaran Secara Online...

Tahukah anda, perbelanjaan bagi pemasaran perniagaan merupakan kos utama bagi sesebuah perniagaan untuk terus berkembang. Tanpa strategi pemasaran yang sistematik beserta brand yang dikenali, agak sukar untuk anda mendapatkan leads yang berkualiti apatahlagi terpaksa bersaing dengan pesaing yang lain..

Dengan menggunakan platfrom laman web anda sendiri sebagai funnel pemasaran online, ia akan meningkatkan potensi perniagaan anda berkembang secara digital. Saya menjemput anda untuk mencipta brand anda bersama dengan saya.. Jom saya bantu..

KELEBIHAN SERVIS YANG DITAWARKAN ?

Rekaan Yang Unik, Fleksibel & Sokongan Berterusan..

Rekaan laman web dan landing page yang dibina adalah unik dan fleksibel bagi setiap pelanggan. Setiap rekaan akan mengikut setiap module, fungsi, tema dan spesifikasi sebagaimana yang diminta oleh pelanggan bagi memenuhi keperluan perniagaan mereka.

Pakej harga servis termasuK kemaskini web, pemeriksaan keselamatan dan penyelenggaraan laman web secara berkala. Anda tak perlu “pusing atau pening” lagi menguruskan web, hanya fokus pada jualan sahaja.. ada masalah, whatsapp sahaja, saya akan berikan bantuan sokongan IT secara terus..

BERMINAT UNTUK TAHU LEBIH LANJUT ?

Dapatkan Sebut Harga, Servis & Bantuan Daripada Saya..

© copyright 2021 by Dayabumi Creative Network (PG 0534996W)